Hvad

CuraVita er med i finalen om Aalborg Universitetshospital
Dommerkomiteen har udpeget CuraVita som en af to vindere af første fase i projektkonkurrencen om fremtidens Aalborg Universitetshospital.
Seks konsortier deltog i første fase i konkurrencen om Aalborg Universitetshospital. Efter en grundig granskning har bedømmelseskomitéen udpeget CuraVita som det ene af to konsortier til at gå videre til anden og sidste fase i konkurrencen om det nye universitetshospital, der med et areal på 134.500m2 og en anlægssum på 4,1 mia. kr. bliver det største og mest markante byggeri i Region Nordjyllands historie.

Læs mere på www.arkitema.dk

CuraVita vinder konkurrencen om det nye supersygehus i Gødstrup Region Midtjylland har udpeget CuraVita som vinder af konkurrencen om det nye supersygehus i Gødstrup, der med en anlægssum på knap fire mia. kr. bliver et af Danmarks største nybyggerier inden for sundhedssektoren.
Hos CuraVita er begejstringen naturligt nok stor, efter at Region Midtjylland onsdag den 28. september udpegede konsortiet som vinder af den månedlange projektkonkurrence om det nye supersygehus DNV Gødstrup nord for Herning. Med en anlægssum på knap fire mia. kr. bliver sygehuset et af Danmarks største nybyggerier inden for sundhedssektoren og sætter således standarden for fremtidens sygehusbyggeri.

• CuraVita-samarbejdet består i denne projektkonkurrence af firmaerne Arkitema Architects K/S, NSW Arkitekter & Planlæggere A/S, AART architects A/S, Grontmij, Moe & Brødsgaard og Hospitalitet.
• CuraVita har i dette projekt Arup som underrådgiver.

Siden 2007 har CuraVita deltaget i følgende opgaver:

-   Det Nye Universitetshospital i Århus - 2. plads! 

-   Sygehus Nord i Region Sjælland - 1. plads!

-   Danske Regioner, fælles regionale arealstandarder for sygehusbyggeri - tilbud

-   Nyt Odense Universitets Hospital, bygherrerådgivning - tilbud

-   Slagelse ny Psykiatri - delt 1. plads i den åbne del af konkurrencen. 2. plads i den endelige konkurrence

-   Aabenraa sygehus - prækvalifikation og tilbud

-   Vi er nået til 2. fase af konkurrencen om Nyt Odense Universitetshospital. Vi fik 2. præmie i konkurrencen.

- Vi er prækvalificeret til projektkonkurrencen om Nyt Universitetssygehus Aalborg